Rika Hagiwara

RIKAVOICE

2016年4月

You're an artist!

We went to Orchard Hall.


Well..That's a big fat duh!
Bobby is the greatest artist.


He becomes better as he ages.
What a wonderful night!


Thanks Bobby (^-^)♩
My husband felt elated and excited.

I'm changing the subject...
Shoken stamp is finally selling today!(^_-)v


LINE stamp☆
http://line.me/S/sticker/1273068

楽しいお知らせ^_^

新緑の季節ですね。
若葉の色が大好きな私。
さて、今日は楽しいお知らせです!


主人がライン・スタンプになり、もうじき発売するそうです(^_^)笑
どうぞ、お楽しみに!

美味旬彩〜(^_-)

桜も散り、新緑の季節が始まりますね☆


さて、今日の我が家は夫婦揃って好きなワカメを、鳴門から取り寄せ、ワカメのしゃぶしゃぶ〜


塩抜きすると、青々したワカメと、茎ワカメ。
ミネラルたっぷりで、美味しそ〜( ^ ^ )
季節の野菜、根三ツ葉や筍、新玉ねぎ、豆腐などでシンプルに。


あご出汁の鍋には、生姜をたっぷり入れて。
ポン酢で、しゃぶしゃぶ頂きます(^_-)


副菜は、厚切り蓮根の牛挽肉はさみと、ピーマンの鶏挽肉詰め。
ソースは、昆布醤油とバルサミコ酢を肉汁と一煮立ちさせます。
クレソンは、金時人参を下ろしたドレッシングで。


色々作っていたので、一晩アク抜きした筍を、ご飯に入れるのを忘れてしまい、
急きょ思いつき!お揚げ、出汁、醤油、生姜で煮出したものを、炊きたてのご飯に混ぜ、何とか間に合ったーσ(^_^;)


結果的に、初めから一緒に炊きこむより、返って白飯に味付け筍が香ばしくGood♡
お米は少なめで、豪快に筍を。

春の旬を、Pls enjoy!


Cherry blossom viewing♡

The cherry blossom season has come!
Life is short, life is beautiful cherry blossom mentality.



It's a very lovely tree.
Many people are enjoying the cherry blossoms in full bloom.
This view gave me strength.
I think that it is very good that I am Japanese now.

Sakura reminds us how human life is short and fragile,
but then again, so beautiful.

What kind of scenery is unfolding before your eyes?

As the tree gets older, it becomes more and more beautiful.
I wish I could do that(^ν^)

« 2016年3月 | トップページ | 2016年5月 »